A MULATÓS BOXOLÓ ÉLETÉNEK TÖRTÉNETE

BunyosPityukonyvpromo

A könyv az eldugott szabolcs megyei faluban felcseperedett kis Szikora Pisti, Szikora Istvánná, majd Bunyós Pityuvá válásának történetét mutatja be, mely egy terjedelmes interjú alapján született. Pityu mesél gyerekkoráról, szüleiről, ökölvívó karrierjéről, és persze arról, milyen rögös út vezetett el odáig, hogy a szegenysegbol kitörve végülis mulatós nótaénekesként szórakoztassa a nagyérdeműt és megvalósítsa álmait. Élete során számtalan izgalmas, vicces, és kemény történetet élt át - például a Lennox Lewis és Mike Tyson elleni mérkőzések - melyeket a könyvben felelevenít. Őszinte és egyszerű vallomások ezek sportról, küzdelemről, házasságról, munkáról, gyermeknevelésről és egyéb olyan dolgokról, amiknek megélésével harmonikus, egyben izgalmas életet mondhat magáénak kötetünk főhőse. Életének számos állomását kísérhetjük végig, miközben kiderül milyen sokszínű egyéniség Ő, eddig nem ismert történetei alapján igazán megismerhetjük Pityut!

Kapható a Líra könyvesboltokban, illetve rendelhető és Budapesten átvehető: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Lemezrendelés:

cd-borito-elszallnak

Lemezrendelés

‎+36 20 571 15 64

Elérhetőségek

Telefon:
‎+36 20 571 1564

E-mail: info@bunyospityu.hu
Web: www.bunyospityu.hu

Pityu Trans Speed

Belépés 

 

Unijós leszek én...

1. Míg a kocsma be nem zár...(Gyere táncolj cigánylány) 2. Unijós leszek én... (Kinyílott a pipacs virága) 3. Úgy elcsíptük a murcit (Vörösbort ittam az este) 4. Tejel a Mici (Sej Ribizli) 5. Mit szeretek benned? (Szeretlek, szeretlek) 6. Felvettek a Suzukiba (Piros lett a paradicsom) 7. Már mi nálunk 8. Rozi néni (Elment a Lidi néni a vásárba) 9. Európában mit keressek? (Polgármester, máma mulatunk!) 10. Dzsalok a főuton 11. Remix 1. (Kocsma mix) 12. Remix 2. (Unijós m

Elszállnak az évek felettünk

1. Csóró mint a templom egere 2. Elszállnak az évek felettünk 3. Iszonyú volt 4. A kocsma ördöge 5. Kalapom kalapom-Kalapomon piros rózsa 6. Ezer éve vándorolnak 7. Hulló csillag 8. Ki volt itt-Zavaros a tisza vize 9. Csodás Budapest 10. Te vagy 11. Váci úton 12. Elszállnak az évek felettünk (lassú) 13. Az igazi rendőrnő

Polgármester máma mulatunk!

1. Polgármester!... 2. Máma egy kicsit mulatunk 3. Ó, édes Kisboris 4. Jóska mix (rövid) 5. Cigányok, cigányok 6. Leszakadt a pincelakat 7. Bocsássa meg nekem a világ 8. Nem járunk mi sehova se 9. Rozi 10. Őrmester Úr 11. Amit tudsz, amit látsz 12. Száz karátos kőszív 13. Jóska mix (long)